Mucenici cu cacao

de liana_geicu in Dulciuri, 9 Mar 2010 | 11300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox 600 ml apa
  • 200 g covrigei vanilati
  • 10 linguri zahar
  • 3-4 linguri cacao
  • 100 g nuca 
  • scortisoara
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mucenici cu cacao:

Se fierbe apa cu zaharul pana cand da in clocot; se da jos de pe foc si se adauga cacaoa, praful de scortisoara si esenta de rom. Apoi se adauga si covrigeii (intregi sau dupa preferinta rupti) si nuca maruntita.

Se lasa sa mai dea cateva clocote astfel incat sa se inmoaie covrigeii. Se stinge focul si se pune un capac peste ca sa se mai umfle covrigii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mucenici cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

liana_geicu 1

16.03.2010, 19:40

Mie nu imi plac mucenicii aia la punga pentru ca atunci cand sunt fierti devin cocosi si am o retinere in a-i manca, de aceea prefer sa fac din covrigei!

Georgia 1

17.03.2010, 09:06

Si eu am facut intr-un an mucenici din covrigei, dar nu am pus cacao si au iesit f.gustosi, mai ales dupa ce s-au umflat bine covrigeii si au capatat gustul bun din zeama.
O sa incerc o data si cu cacao, nu are de ce sa nu fie buni la gust.

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:30

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu glazura de ciocolata